Wednesday, January 30, 2013

A10 Networks benoemt Andre Stewart tot Vice President Sales EMEA en LATAM

A10 Networks benoemt Andre Stewart tot Vice President Sales EMEA en LATAM

Stewart rapporteert aan CEO Lee Chen over zijn opdracht voor 100% groei in 2013 in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika??

Schiphol-Rijk, 30 ?januari 2013 - A10 Networks, gespecialiseerd in 'Application Networking', heeft Andre Stewart benoemd tot Vice President Sales voor de regio's EMEA en LATAM. Andre Stewart is een sales directeur met ruim 18 jaar ervaring in de datacommunicatiemarkt, voordat hij startte bij A10 Networks. Hiervoor was hij President International bij Corero, een bedrijf gespecialiseerd in netwerkbeveiliging. Voor Corero is Stewart bij Fortinet acht jaar verantwoordelijk geweest voor de sales in EMEA & India en later wereldwijd, tot en met de succesvolle beursgang van dat bedrijf.

Onderscheidende netwerktechnologie
"Ik ben blij met de kans om A10's business in EMEA en Latijns-Amerika te kunnen uitbouwen", vertelt Stewart. "In mijn visie over de markt hebben zij met het applicatieplatform ACOS duidelijk onderscheidende technologie, waarmee klanten hun business kunnen innoveren. Verder beschikt het bedrijf over een snelreagerend R&D-team en deskundige supportorganisatie, die nodig zijn om in de dynamische netwerkmarkt snel te kunnen groeien. Kortom, A10 Network heeft alles in huis om klanten overal ter wereld innovatieve netwerkoplossingen te kunnen leveren en technisch te ondersteunen."

Recordresultaten in 2012
"Andre Stewart is een aanwinst voor A10", zegt Lee Chen, oprichter en CEO. "Hij begrijpt onze klanten, partners en marktkansen en voegt daar een indrukwekkende combinatie van successen, leiderschapsvaardigheden en internationale operationele ervaring aan toe. Met een duidelijk visie en groeistrategie. Daar gaan zowel onze klanten als partners in EMEA en LATAM van profiteren". A10 Networks boekte in fiscaal jaar 2012 een recordomzet bij ruim 2.500 klanten in 45 landen. ?Het bedrijf heeft zo'n 500 medewerkers en vestigingen in 22 landen, waaronder in Londen, Parijs Amsterdam, Madrid en M?nchen. A10 Networks wil in 2013 100% groeien in EMEA en LATAM.?

Korte ROI door ACOS
A10 Networks garandeert haar klanten een korte 'return-on-investment' met het Advanced Core OS (ACOS). Dat is een applicatieplatform met een symmetrische multi-core gedeelde geheugen-architectuur, waarmee het bedrijf zich onderscheidt op het gebied van schaalbaarheid, flexibiliteit en efficiency. Op basis van de ACOS software levert A10 Networks onder andere AX Series snelle Application Delivery Controllers (ADC) aan bedrijven, webhosters en ISP's. Zij kiezen daarvoor vanwege de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit, laag energieverbruik en lage totale kosten (TCO). Enkele Nederlandse klanten zijn: 123inkt.nl, Cyso, Leaseweb, Oad Group, Tweakers.net en Universiteit van Amsterdam.

Uitgebreide laag 4-7 functionaliteit
Met een AX Series ADC kunnen bedrijven van elke omvang de beschikbaarheid en prestaties van alle applicaties verbeteren, terwijl ze tevens de schaalbaarheid van hun infrastructuur vergroten. Deze ADC's bieden uitgebreide OSI laag 4-7 functionaliteit en flexibele virtualisatietechnologie, zoals VCS en multi-tenancy, voor publieke, private en hybride cloudomgevingen. Verder natuurlijk ook beveiligingsfunctionaliteit, waaronder SSL Intercept, SSL Offload, DDoS-protection, DNS Application Firewall en meer. Al deze functionaliteit is zonder extra licentiekosten beschikbaar. Bedrijven gebruiken de AX Series zowel voor IPv4 extensie als IPv6-migraties.

Over A10 Networks
A10 Networks is in het najaar van 2004 opgericht met de missie om innovatieve netwerk- en beveiligingsoplossingen te leveren. Het bedrijf ontwikkelt en produceert hoge snelheid netwerkapparatuur die organisaties helpen om het gebruik van hun applicaties te versnellen, te optimaliseren en beter te beveiligen. A10 Networks heeft haar hoofdkantoor in Silicon Valley en lokale vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Brazili?, Japan, China, Korea, Taiwan, Hong Kong, Maleisi?, Australi? en Singapore.

Meer informatie is te vinden op: http://www.a10networks.com

aCloud, ACOS, aFleX, aXAPI, aVCS, Virtual Chassis, SoftAX, en aFlow zijn geregistreerde handelsmerken van A10 Networks.

# # #

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

A10 Networks
Harry Driedijk
Telefoon: 06-51987178
E-mail: hdriedijk@a10networks.com

Of met

AddIT Benelux
Peter Gloudemans
Telefoon: 06-53471777
E-mail: peter.gloudemans@addit-benelux.nl

Source: http://www.persberichten.com/persbericht/72310/A10-Networks-benoemt-Andre-Stewart-tot-Vice-President-Sales-EMEA-en-LATAM

marquette university marquette hilary duff michigan state michigan state city creek center andrew luck pro day

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.